Укр Eng

Новини

12.06.2007

Почалася вікторина “Арт-літо у Венеції з PinchukArtCentre”

10 червня відбулося офіційне відкриття Венеціанської біенале. Ще до відкриття виставки експозиція Українського павільйону була названа одним з трьох топ-подій Біенале. Авторами експозиції павільйону стали Олександр Гнилицький, Леся Заєць, Сергій Братков, Борис Михайлов, Юрген Теллер, Марк Тічнер, Сем Тейлор-Вуд, Dzine.

PinchukArtCentre, що представляє Україну на 52-їй виставці Сучасного мистецтва у Венеції, запрошує долучитися до безсумнівного успіху України взявши участь у вікторині "Арт-літо у Венеції з PinchukArtCentre". П'ять учасників вікторини, які вірно відповіли на всі питання, зможуть на власні очі побачити Біенале. Переможці разом з куратором відправляться у захоплюючу подорож до Венеції, де проведуть декілька незабутніх днів.

Для того, щоб взяти участь у вікторині потрібно відповісти на питання художників, які представляють Україну на Біенале. Питання будуть опубліковані у восьми номерах газети "ФАКТИ", починаючи з середи 13 червня 2007 року. Детальніше про вікторину можна дізнатися з публікацій газети "ФАКТИ".

Вся стрічка новин про Венеціанську біенале 

Фото Українського павільйону на Венеціанськії біенале 

 

Share |

Повернутися до списку статей

Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»