Укр Eng

Новини

14.06.2007

Віктор Пінчук став членом Корпоративної Консультаційної Ради GBC

Глобальна бізнес-коаліція проти ВІЛ/СНІДу, туберкульозу і малярії (GBC) повідомила, що Віктор ПІнчук, бізнесмен і філантроп, який активно займається боротьбою зі СНІДом в Україні, став членом Корпоративної Консультаційної Ради цієї коаліції.

GBC вважає за честь вітати Віктора Пінчука в якості нового члена Консультаційної Ради коаліції, повідомляється у прес-релізі організації. “Безсумнівно, його більш активна участь у діяльності організації принесе нам величезну користь”, зазначив виконавчий директор GBC, доктор Джон Тедстром. “Я особисто працюю з Віктором вже кілька років над питаннями СНІДу, і дуже радий, що зараз наше співробітництво переходить на наступний рівень”.

"GBC здійснює значну діяльність у світових масштабах; вона є унікальною організацією, і я гордим з того, що буду працювати у складі її Корпоративної Консультаційної Ради”, - повідомив Віктор Пінчук.

2004 року, завдяки пану Пінчуку “Інтерпайп” стала першою українською компанією, яка доєдналася до GBC. 2006 року, він заявив про внесок у розмірі 2.5 мільйона доларів США в рамках спільного проекту, що його здійснює Фонд Віктора Пінчука, Фонд АНТИСНІД, яким керує його дружина Олена Франчук, і Фондом Клінтона. Проект дасть можливість громадянам України проходить тестування на ВІЛ і лікування. Фонд АНТИСНІД в теперішній момент тісно працює з сером Елтоном Джоном щодо організації благодійного концерту у Києві 16 липня з метою актуалізації проблеми СНІДу в суспільстві.

Корпоративна Консультаційна Рада Глобальної бізнес-коаліції, яку очолює Президент і Генеральний представник GBC Річард Холбрук, складається з 22 компаній-членів, що вони репрезентують різні географічні і економічні сектори. Вона дає консультації GBC з питань стратегічних дій відносно боротьби проти СНІДу, туберкульозу та малярії. У Глобальну бізнес-коаліцію проти ВІЛ/СНІДу, туберкульозу і малярії входять 220 міжнародних компаній, які ведуть боротьбу з цими трьома епідеміями.

Share |

Повернутися до списку статей

Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»