Укр Eng

Новини

13.05.2019

Панельна дискусія «Моніторинг зовнішнього втручання в президентські вибори в Україні 2019 року»

15 травня 2019 року Атлантична Рада, Фонд Віктора Пінчука та Трансатлантична комісія проведуть панельну дискусію на тему «Моніторинг зовнішнього втручання в президентські вибори в Україні 2019 року». Захід проходитиме з 09:00 до 16:30 в готелі «Хілтон» (бульвар Тараса Шевченка, 30, м. Київ).

Росія продовжує вести гібридну війну проти України і використовує країну як полігон для тесту технологій: від дезінформаційних кампаній та кібератак, спрямованих на енергосистему та іншу критичну інфраструктуру, до військової присутності на Сході України та анексії Криму. Атлантична Рада, Фонд Віктора Пінчука та Трансатлантична комісія з чесних виборів створили Ukrainian Election Task Force (Робоча група для запобігання зовнішньому втручанню в українські вибори) з метою забезпечення моніторингу та оповіщення про спроби зовнішнього втручання в президентські вибори в Україні. Ці зусилля спрямовані на те, щоб допомогти українцям протидіяти спробам зовнішнього впливу. Іноземним союзникам України надзвичайно важливо підтримувати Україну та вивчати її досвід через призму власних майбутніх виборів.

Під час заходу будуть обговорені результати роботи та висновки Робочої групи. Перша панель буде присвячена спробам розповсюдження іноземними гравцями дезінформації з метою зриву президентських виборів. Також будуть обговорені методи контролю та боротьби з такими втручаннями в майбутні демократичні вибори. Під час другої панелі ключові експерти Робочої групи обговорять тактики гібридної війни та військові методи, які використовувалися для втручання в президентські вибори в Україні. Заключна панель буде присвячена кібер атакам під час виборчого процесу та методам, що було використано з метою запобігання та зменшення наслідків таких дій.

Share |

Повернутися до списку статей

Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»