Укр Eng

Новини

2023
70-й Держсекретар США  Майк Помпео взяв участь у публічній дискусії, організованій  Фондом Віктора Пінчука та YES
70-й Держсекретар США Майк Помпео взяв участь у публічній дискусії, організованій Фондом Віктора Пінчука та YES
04.04.2023

3 квітня 2023 року 70-й Державний секретар США Майк Помпео взяв участь у публічній дискусії "Підтримка України з боку США - що потрібно зробити і чому це важливо", організованій Фондом Віктора Пінчука та Ялтинською Європейською Стратегією (YES). Учасники зустрічі обговорили дієві шляхи відповіді Києва на жорстоке та неспровоковане повномасштабне вторгнення росії в Україну. До заходу долучилися провідні українські лідери громадської думки, експерти, політики, представники громадянського суспільства, журналісти та студенти.

Оголошено результати 2-го туру конкурсу-2022/23 стипендіальної програми «Завтра.UA» та список учасників 3-го туру
Оголошено результати 2-го туру конкурсу-2022/23 стипендіальної програми «Завтра.UA» та список учасників 3-го туру
22.03.2023

За результатами 2-го туру конкурсу-2022/23 до 3-го туру потрапили 250 конкурсантів.

В Дніпрі відкрився реабілітаційний центр національної мережі RECOVERY, заснованої Віктором та Оленою Пінчуками
В Дніпрі відкрився реабілітаційний центр національної мережі RECOVERY, заснованої Віктором та Оленою Пінчуками
15.03.2023

Інноваційний центр реабілітації для поранених військових RECOVERY відкрито у місті Дніпро. Це – перший центр національної мережі RECOVERY, заснованої Віктором та Оленою Пінчуками. До кінця поточного року 10 центрів RECOVERY запрацюють у Вінницькій, Дніпропетровській, Київській, Львівській, Одеській (2 центри), Рівненській, Хмельницький та Черкаській областях. На проєкт RECOVERY засновники вже направили 11,5 млн доларів.

Фонд Віктора Пінчука  та YES провели дискусію  «Один рік в історії: 24/02/2022 – 24/02/2023»  під час Неформальної Зустрічі у Києві «Один рік – боротьба триває»
Фонд Віктора Пінчука та YES провели дискусію «Один рік в історії: 24/02/2022 – 24/02/2023» під час Неформальної Зустрічі у Києві «Один рік – боротьба триває»
25.02.2023

24 лютого 2023 року, в річницю початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну, Фонд Віктора Пінчука та Ялтинська Європейська Стратегія (YES) провели дискусію "Один рік в історії: 24/02/2022 – 24/02/2023" в рамках неформальної зустрічі YES "Один рік – боротьба триває". Учасники дискусії обговорили боротьбу України за свободу й незалежність, а також необхідні кроки для забезпечення перемоги України в війні вже цього року.

Фонд Віктора Пінчука та YES організували дискусію «Боротьба триває — подальші кроки» під час Неформальної Зустрічі YES у Києві
Фонд Віктора Пінчука та YES організували дискусію «Боротьба триває — подальші кроки» під час Неформальної Зустрічі YES у Києві
25.02.2023

24 лютого 2023 року, в річницю початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну, Фонд Віктора Пінчука та Ялтинська Європейська Стратегія (YES) провели дискусію "Боротьба триває — Подальші кроки" в рамках неформальної зустрічі YES "Один рік — боротьба триває". Учасники дискусії обговорили боротьбу України за свободу й незалежність, а також необхідні кроки для забезпечення перемоги України в війні вже цього року.

Фонд Віктора Пінчука та YES   в рамках неформальної зустрічі YES  "Один рік – боротьба триває" провели дискусію "За що ми боремося? Спільні цілі та відмінності"
Фонд Віктора Пінчука та YES в рамках неформальної зустрічі YES "Один рік – боротьба триває" провели дискусію "За що ми боремося? Спільні цілі та відмінності"
24.02.2023

24 лютого 2023 року, в річницю початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну, Фонд Віктора Пінчука та Ялтинська Європейська Стратегія (YES) провели дискусію "За що ми боремося? Спільні цілі та відмінності" в рамках неформальної зустрічі YES "Один рік – боротьба триває". Учасники дискусії обговорили боротьбу України за свободу й незалежність, а також необхідні кроки для забезпечення перемоги України в війні вже цього року.



Фонд Віктора Пінчука та YES організували у Києві неформальну зустріч YES  «Один рік –  боротьба триває»
Фонд Віктора Пінчука та YES організували у Києві неформальну зустріч YES «Один рік –  боротьба триває»
24.02.2023

24 лютого 2023 року, у річницю початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну, Фонд Віктора Пінчука та Ялтинська Європейська Стратегія (YES) організували у Києві неформальну зустріч YES «Один рік – боротьба триває».

Фонд Віктора Пінчука відкрив оновлену виставку Russian War Crimes (Російські воєнні злочини) під час неформальної зустрічі YES
Фонд Віктора Пінчука відкрив оновлену виставку Russian War Crimes (Російські воєнні злочини) під час неформальної зустрічі YES
24.02.2023

24 лютого 2023 року, Київ – Фонд Віктора Пінчука та PinchukArtCentre у партнерстві з Офісом Президента України представили оновлену виставку Russian War Crimes (Російські воєнні злочини) під час неформальної зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії (YES) “Один рік – Боротьба триває”. Виставка документує російські воєнні злочини, скоєні в Україні, надаючи докази жахливої реальності війни росії проти України та українського народу.

YES та Фонд Віктора Пінчука провели 6-й Український ланч на полях Мюнхенської конференції з безпеки  "Не чекайте, поки стане надто пізно"
YES та Фонд Віктора Пінчука провели 6-й Український ланч на полях Мюнхенської конференції з безпеки "Не чекайте, поки стане надто пізно"
18.02.2023

18 лютого 2023 року на полях Мюнхенської конференції з безпеки Ялтинська європейська стратегія (YES) та Фонд Віктора Пінчука провели 6-ту Українську ланч-конференцію в Мюнхені на тему "Рік потому: боротьба України за свободу та що буде далі". Учасники дискусії обговорили допомогу союзників України та як просувається війна на військовому, економічному, політичному та інформаційному фронтах; оцінили можливі шляхи завершення війни, зосередившись на ключових аспектах мирної формули президента Зеленського та її імплементації.

Фонд Віктора Пінчука відкрив виставку UKRAINE IS YOU на Мюнхенській конференції з безпеки
Фонд Віктора Пінчука відкрив виставку UKRAINE IS YOU на Мюнхенській конференції з безпеки
17.02.2023

17 лютого 2023 року, Мюнхен: Фонд Віктора Пінчука та PinchukArtCentre у співпраці з Офісом Президента України сьогодні з нагоди відкриття Мюнхенської конференції з безпеки (MSC) представили виставку UKRAINE IS YOU. Експозиція пропонує відвідувачам на деякий час відчути себе українцями, застерігаючи, що події, які нині відбуваються в Україні, становлять загрозу і для інших. Усі охочі мають можливість розділити з українцями як переможні моменти, які вони пережили захищаючи свободу, так і труднощі та страждання, яких вони зазнали й продовжують зазнавати на тлі  російської агресії.

 

Сторінки 5 6 7 8 9 ... із 9
Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»