Укр Eng
«Мене дуже радує те, що існує такий оркестр в Дніпропетровську, я вважаю його одним з найкращих в Україні». — Володимир Гришко, оперний співак

Камерний оркестр «Пори року»

Камерний оркестр «Пори року»

Share |

Времена ГодаМи переконані, що музика та культура є важливими чинниками розвитку особистості. Саме тому Фонд Віктора Пінчука підтримував діяльність камерного оркестру «Пори року», єдиного приватного оркестру в Україні.

Дніпропетровський камерний оркестр «Пори року» було створено у квітні 1993 року за ініціативою відомого українського скрипаля та концертмейстера оркестру Дніпропетровського театру опери та балету, народного артиста України Гаррі Логвіна та диригента, заслуженого діяча мистецтв України Дмитра Логвіна.

Під керівництвом Дмитра Логвина за останні 15 років оркестр дав понад 200 концертів у різних містах України, записав два музичних відео-фільми та три музичні компакт-диски. Це єдиний український колектив, який давав концерт в Оружейній палаті московського Кремля.

До концертної програми оркестру увійшли твори Баха, Моцарта, Гайдна, Вівальді, Гріга, Чайковського, Бортнянського, Шостаковича та популярні мініатюри Крейслера, Манчіні, Гершвіна, П’яццоли.


Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»