Укр Eng

Платформа dobro.ua (УББ)

Платформа dobro.ua (УББ)

Share |

ubb.jpg У 2011 році Фонд Віктора Пінчука створив і з того часу підтримує Українську Біржу Благодійності, яка в 2020 році оголосила про перезапуск та стала dobro.ua. Це перша та найбільша в Україні фандрайзингова платформа онлайн-благодійності, ефективний та сучасний інструмент для залучення коштів на благодійні та соціальні проекти будь-якого спрямування. 

Головна місія dobro.ua — створення системної благодійності нового зразка, що будується на підзвітності, прозорості, відповідальності та залученості громадян. Розвиток культури масової благодійності в Україні та формування розгалуженої мережі високопрофесійних благодійних організацій, яким під силу вирішення соціальних проблем будь-якої складності — це внесок платформи в розвиток проактивного та сильного українського суспільства.

dobro.ua є потужною комунікаційною платформою для благодійного сектору, зручним онлайн-сервісом, який щодня дозволяє зустрітися тисячам людей - тим, хто потребує допомоги і тим, хто може допомогти. 

Платформа не лише залучає та скеровує гроші туди, де вони найгостріше необхідні, вона відкриває доступ некомерційним організаціям до ідей та інформації, а бізнесу — до найпрозоріших організацій та можливості отримати повну фінансову звітність. 

dobro.ua прагне утворити спільноту, якій під силу легко та просто вирішувати проблеми будь-якої складності. 

dobro.ua 


Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»