Укр Eng

Український сніданок у Давосі: ПОДІЇ

20.05.2022 21:34:00

Українська сніданкова дискусія в Давосі 2022

Share |

25 травня відбудеться Українська сніданкова дискусія у Давосі – традиційний приватний захід, організований Фондом Віктора Пінчука та міжнародною інвестиційно-консалтинговою групою EastOne з нагоди Щорічної зустрічі ВЕФ. Яким буде подальший хід війни та як виглядатиме майбутнє України та світу після її закінчення? Фарід Закарія, ведучий програми Fareed Zakaria GPS на каналі CNN, виступить модератором розмови з професором історії Тімоті Снайдером, головною редакторкою журналу The Economist Занні Мінтон Беддос та Міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою, членами Верховної Ради та іншими учасниками. Інформація щодо учасників Української сніданкової дискусії буде оновлювались, просимо слідкувати за нашими анонсами.


Партнери Українського сніданку у Давосі 2022

Horizon Capital є провідною інвестиційною компанією в Центральній та Східній Європі, яка управляє фондами прямих інвестицій (більше 40 інституційних інвесторів з сукупним капіталом понад 570 млрд доларів США) з активами понад 1.1 млрд доларів США та більш ніж 28-річним інвестиційним досвідом у регіоні. У березні 2022 року Horizon Capital була визнана Компанією Року - 2021 в Центральній та Східній Європі за версією Private Equity International. Компанія є активним інвестором, що підтримує підприємців–візіонерів, які трансформують бізнес-середовище в Україні та регіоні. Horizon Capital відома своєю сильною командою, відданістю принципам прозорості, корпоративного управління, сприянням реальному зростанню вартості компаній та історією успішних інвестицій.

Western NIS Enterprise Fund (WNISEF) – перший в Україні та Молдові регіональний фонд прямих інвестицій з капіталом 150 млн доларів США, заснований за фінансування уряду США через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Фонд має понад 25 років досвіду успішного інвестування у підприємства малого та середнього бізнесу. Загалом, фонд інвестував 186 млн. доларів США у 130 компаній із 26 000 працівників та зробив можливим залучення 2,2 млрд доларів в компанії України та Молдови.

З 2015 року Фонд реалізовує програму технічної допомоги в Україні та Молдові на загальну суму $35 млн, основними елементами якої є сприяння експорту, місцевий економічний розвиток, соціальне інвестування та економічне лідерство. WNISEF фінансує інноваційні, високоефективні програми, що спрямовані на здійснення реформ та змінюють життя звичайних людей в Україні та Молдові.

Київстар - найбільший телеком оператор України, який обслуговує понад 26 мільйонів абонентів, надаючи послуги зв’язку та передачі даних на базі мобільних та фіксованих технологій, включаючи LTE. Компанія розвиває інноваційні сервіси, як от FinTech, Smart Solutions, інтернет речей, Big Data, хмарні рішення, та ін. Компанія виділяє значні ресурси на підтримку захисту України і реалізацію гуманітарних проектів в країні. Пріоритетом є підтримка стабільної роботи телеком мережі, щоб абоненти могли підтримувати зв`язок з рідними і вирішувати робочі питання, не дивлячись на складнощі військового часу. З початку 2022 року телеком оператор надає підтримку своїм абонентам бонусами і безкоштовними послугами зв`язку, а також перерахував 33 млн грн благодійним фондам, які допомагають громадянам, що постраждали від війни. Піклуючись про захист цивільного населення, Київстар підключив до безкоштовного wi-fi доступу понад 1000 бомбосховищ по всій України. Також компанія забезпечує безкоштовним зв`язком медичних працівників, які працюють в зонах військових дій. За 24 роки роботи в Україні Київстар інвестував у розвиток економіки і нових технологій понад 5 млрд долл США.

Київстар є бізнес-одиницею VEON – однієї з найбільших світових телекомунікаційних компаній, з головним офісом в Нідерландах, акції якої в обігу на біржах NASDAQ та Euronext.

Новини

RSS Усі новини

Президент України Володимир Зеленський під час Українського сніданку в Давосі, організованого Фондом Віктора Пінчука заявив, що «завдяки міжнародній підтримці має безмежну енергію завершити війну»

25.05.2022

25 травня 2022 у Давосі (Швейцарія) Фонд Віктора Пінчука разом з міжнародною інвестиційною групою EastOne провели Українську сніданкову дискусію - традиційний приватний захід з нагоди Щорічного засідання Всесвітнього економічного форуму. Головною темою дискусії стало майбутнє України та можливі дії міжнародних партнерів для підтримки Києва у війні, яку розв'язала росія. Як розгортатиметься війна, яких кроків необхідно вжити зараз і якими є стратегічні перспективи для майбутнього України, Європи та світу?

Сторінки 1 ... із 1
Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»