Укр Eng

Публічні лекції: Новини

17.05.2011

Йонас Ріддерстрале, автор бестселеру «Бізнес в стилі фанк» та професор Стокгольмської бізнес-школи, візьме участь у роботі 4-го Молодіжного форуму «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука

Jonas Ridderstrale23 травня 2011 Йонас Ріддерстрале (Jonas Ridderstrale), професор Стокгольмської бізнес-школи та автор світового бестселеру «Бізнес в стилі фанк», візьме участь у роботі 4-го Молодіжного форуму «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука.

Йонас Ріддерстрале проведе лекцію для стипендіатів програми «Завтра.UA», на якій поділиться своїм досвідом та відповість на питання студентів. Йонас Ріддерстрале – міжнародний бізнес-консультант, автор книг з менеджменту та один із найвпливовіших бізнес-теоретиків цього сторіччя. У 2009 році Йонас зайняв 23 місце у світовому рейтингу «The 2009 Thinkers 50» та увійшов у 5-ку лідерів Європи. Журнал «Business Week» включив його до 5-ки кращих в міжнародному рейтингу «International Guru League Table». Його книга «Бізнес в стилі фанк» перекладена на 30 мов та продається у 50 країнах світу.

Також на форумі «Завтра.UA» виступить Саскіа Бруштейн (Saskia Bruysten) з лекцією «Соціальне підприємництво – найкраще кар’єрне рішення у ХХІ сторіччі». Саскіа Бруштейн – керівник та директор із стратегічного розвитку компанії «Grameen Creative Lab», яка спеціалізується на мікрокредитуванні. Її заснував Муххамед Юнус, Нобелівський лауреат премії миру 2006 року. Саскіа також консультант з менеджменту в Boston Consulting Group, а також в Мюнхені та Нью-Йорку.

Учасниками цьогорічного форуму стануть цьогорічні переможці загальнонаціональної програми підтримки талановитої молоді Фонду Віктора Пінчука – 320 студентів з усієї України, відібраних експертною комісією за результатами конкурсу з 1 739 кандидатів.

Тема цьогорічного Форуму: «Світ твого завтра: що очікувати, до чого готуватись, як діяти». Також до роботи Форуму приєднаються відомі політики: віце-прем'єр-міністром України Сергій Тігіпко, президент Польщі (1995 – 2005) Александр Квасьневський, лідер політичної партії «Фронт Змін» Арсеній Яценюк, представники бізнесу: автор бестселеру «Бізнес в стилі фанк» та професор Стокгольмської бізнес-школи Йонас Ріддерстрале, керівник та директор із стратегічного розвитку компанії «Grameen Creative Lab» Саскіа Бруштейн, провідний економіст Росії, теле-, радіоведучий Михайло Хазін та громадські діячі. Стипендіати та гості Форуму спробують спрогнозувати найважливіші зміни в різних сферах життя, які відбудуться в наступні 30 років, охарактеризувати основні загрози, які стоять перед людством та підготують оптимальний план дій для нового покоління.

Перші два дні роботи форуму будуть присвячені командотворчим та проектним тренінгам, а також розробці соціальних проектів в таких галузях, як культура, здоров’я, освіта, екологія, захист прав людини тощо.

Share |

Відео

RSS Все відео
25.06.2018

Декілька інформаційних порад від історика та письменника Ніла Фергюсона

14.03.2016

Сюжет про публічну лекцію Кондолізи Райс, СТБ

25.04.2014

Сюжет ICTV про публічну лекцію Томаса Фрідмана

25.04.2014

Сюжет СТБ про публічну лекцію Томаса Фрідмана

Сторінки 1 2 3 4 5 ... із 5
 
Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»