Укр Eng

Всесвітні студії: Новини

22.03.2013

В Києві відбулась друга зустріч випускників освітньої програми «Всесвітні студії» Фонду Віктора Пінчука

В суботу, 16 березня, в Києві відбулась вже друга зустріч стипендіатів 2010-2011 років освітньої програми «Всесвітні студії» Фонду Віктора Пінчука, які успішно завершили своє навчання за магістерськими програмами у закордонних навчальних закладах та повернулись до України.
Головною темою зустрічі, ініціаторами якої цього разу стали саме випускники програми, стало обговорення ідеї створення спільноти стипендіатів, яка б у майбутньому об'єднала стипендіатів усіх років, стала платформою для обміну досвідом і думками та встановлення професійних та дружніх зв’язків. Крім того, учасники спільноти мали б безпосередню можливість активно долучатися до проектів Фонду Віктора Пінчука, а зокрема брати участь в Ялтинських щорічних зустрічах YES та відвідувати публічні лекції видатних особистостей, які регулярно організовує Фонд.
Крім того, під час зустрічі стипендіати представили та обговорили власні ідеї соціальних проектів, направлених на мотивацію молоді до навчання та пошуку додаткових шляхів саморозвитку, а також спонукання до активної життєвої позиції та прагнення власних досягнень. Результатом зустрічі стало створення робочої групи, яка працюватиме над подальшою розробкою цих проектів та впроваджуватиме їх у життя.
Наступного разу випускники програми «Всесвітні студії» зустрінуться у квітні та надалі  планують збиратися щомісячно. Також учасники спільноти сподіваються долучати до своїх зустрічей гостей – успішних людей різних сфер діяльності, які б на своєму прикладі змогли надихнути молодих людей наполегливо йти до своєї мети, не боятися змін та запроваджувати позитивні зміни в суспільстві.
Перша зустріч випускників програми «Всесвітні студії» відбулась у грудні 2012 року.
До неї приєднались близько 20 випускників програми 2010-2011 років, які повернулися з навчання в найкращих університетах Великобританії, Мальти, Нідерландів, США, Швеції та Швейцарії, а також представники Фонду Віктора Пінчука.

Фотозвіт другої зустрічі випускників програми можна переглянути на офіційній сторінці «Всесвітніх студій» у Facebook facebook.com/worldwidestudies

Наразі Фонд Віктора Пінчука продовжує прийом заявок від потенційних кандидатів на участь у четвертому конкурсному доборі програми «Всесвітні студії». В рамках проекту, спрямованого на формування нового покоління української професійної еліти, переможці конкурсу – талановиті молоді українці віком до 35 років – отримають від Фонду Віктора Пінчука гранти на навчання за магістерськими програмами в провідних світових навчальних закладах, що увійшли до списку 200 кращих університетів світу за рейтингами QS та The Times Higher Education.

Прийом документів та online-реєстрацію відкрито на сайті програми worldwidestudies.org до 15 травня 2013 року.

Детальну інформацію стосовно умов участі у конкурсі, необхідних документів та рекомендацій щодо вибору магістерських програм та країн для навчання, а також загальні відомості про особливості освіти в цих країна можна дізнатись на сайті програми
«Всесвітні студії»: worldwidestudies.org

Share |

Відео

RSS Все відео
21.06.2012

Телесюжет про церемонію підписання декларації переможцями 3-го конкурсного добору стипендіальної програми "Всесвітні Студії" ("Новий канал")

21.06.2012

Телесюжет про церемонію підписання декларації переможцями 3-го конкурсного добору стипендіальної програми "Всесвітні Студії" (СТБ)

03.04.2012

Cюжет, присвячений розширенню освітнього проекту Фонду Віктора Пінчука «Всесвітні студії» (ICTV)

03.04.2012

Cюжет, присвячений розширенню освітнього проекту Фонду Віктора Пінчука «Всесвітні студії» (Новий канал)

Сторінки 1 2 3 4 5 ... із 5
 
Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»