Укр Eng

Всесвітні студії: Новини

08.11.2021

Програма «Всесвітні студії» Фонду Віктора Пінчука уклала партнерство з Центрально-Європейським університетом щодо спільного фінансування навчання українських студентів

Освітня програма «Всесвітні студії» Фонду Віктора Пінчука уклала угоду з Центрально-Європейським університетом (Central European University, Австрія)  щодо спільного фінансування навчання українських студентів. Починаючи з вересня 2021 року, отримувачі грантів програми «Всесвітні студії», які вступили на магістерські програми до Центрально-Європейського університету, зможуть отримати решту коштів від навчального закладу. Фінансування надаватиметься незалежно від обраного факультету та спеціальності. 

Студенти по завершенню навчання мають повернутися в Україну для роботи за фахом протягом щонайменше 5 років, що є обов’язковою вимогою Фонду Віктора Пінчука до усіх отримувачів грантів. 

Раніше програма «Всесвітні студії» вже уклала подібні угоди з благодійними фондами Кембриджського університету (University of Cambridge, Велика Британія), правовим факультетом Пітсбургського університету (University of Pittsburgh School of Law, США), аграрним факультетом Єврейського університету міста Єрусалим (The Hebrew University of Jerusalem, Ізраїль), а також факультетом політичних наук Університету Йорку (University of York, Велика Британія).

Починаючи з 2009 року 121 молодий українець отримав грант від програми «Всесвітні студії», здобув або здобуває освіту в 59 кращих університетах світу. З них 7% сьогодні є членами українського Парламенту, 54% стипендіатів запроваджують нові стандарти в бізнесі на вищих керівних посадах, 13% отримувачів грантів працюють у державних установах та міжнародних організаціях, інші очолюють свої власні компанії та неурядові організації або продовжують наукову роботу. 

Наступний конкурсний добір програми «Всесвітні студії» на отримання грантів розпочнеться 1 лютого 2022 року на сайті програми worldwidestudies.org

Share |

Відео

RSS Все відео
20.03.2018

Сюжет про програму «Всесвітні студії»

11.07.2016

Стипендіальна програма "Всесвітні студії" Фонду Віктора Пінчука 2016

06.08.2015

Фіналісти конкурсного добору програми «Всесвітні студії»

27.06.2014

Випускники програми «Всесвітні студії» - історії успіху

Сторінки 1 2 3 4 5 ... із 5
 
Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»