Укр Eng

Завтра.UA: Новини

22.01.2007

31 січня відбудеться церемонія нагородження стипендіатів програми «ЗАВТРА.UA»

31 січня в Авіаційному науково-технічному комплексі ім.Антонова відбудеться урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу загальнонаціональної стипендіальної програми «ЗАВТРА.UA». 

Конкурс на звання стипендіата програми «ЗАВТРА.UA» проходив з вересня по грудень 2006 року у 14 вищих навчальних закладах України. У ньому взяли участь понад 500 студентів 4-6 курсів. За результатами трьох етапів (первинний добір у ВНЗ, конкурс студентських наукових робіт та оцінка особистiстних якостей) було визначено 201 переможця. Протягом 2007 року ці студенти будуть одержувати стипендію Фонду Віктора Пінчука у розмірі 100 доларів на місяць, а також отримають додаткові можливості для особистого розвитку та майбутнього працевлаштування. В рамках урочистої церемонії переможцям буде вручено дипломи стипендіатів та банківські картки, на які буде здійснюватися нарахування стипендій.

В церемонії нагородження стипендіатів візьмуть участь перша жінка-космонавт українського походження Хайдемарі Стефанішин-Пайпер (NASA), яка прибула в Україну спеціально для участі в церемонії на запрошення Віктора Пінчука; міністр освіти і науки України Станислав Ніколаєнко; провідні українські та міжнародні науковці, політики, громадські діячі, представники міжнародної спільноти та засобів масової інформації. Також на церемонії будуть присутні топ-менеджери та керівники департаментів управління персоналом близько 100 найбільших українських компаній та українських філіалів міжнародних фірм.
Захід відкриють голова піклувальної ради програми «ЗАВТРА.UA», академік НАН України Ярослав Яцків та засновник програми Віктор Пінчук.

Share |

Відео

RSS Все відео
16.01.2018

Разработка украинского студента покорила Европу и Америку

16.01.2018

У студентов появился шанс реализовать свою мечту

16.01.2018

Начат набор стипендиатов по программе Завтра.UA

14.08.2017

Севгіль Мусаєвою, головна редакторка «Української правди» на YOU Camp

Сторінки 2 3 4 5 6 ... із 6
 
Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»