Укр Eng

Завтра.UA: Новини

01.10.2015

На Київському водосховищі відбувся Climate Change Camp III

Фонд Віктора Пінчука за підтримки Фундації Coca-Cola (The Coca-Cola Foundation) на березі Київського водосховища провів третій екологічний форум «Climate Change Camp III». Учасниками форуму стали переможці відкритого конкурсу екологічних ідей та проектів - стипендіати програми «Завтра.UA» та екосвідома молодь, яка налаштована на вирішення питань екології.

_ROS9673.jpg

Головна мета екологічного форуму – привернути увагу соціально-активної молоді до проблем навколишнього середовища в Україні і долучити її до активної участі в реалізації проектів та ініціатив.

Цьогорічний Climate Change Camp III розглянув різноманітні екологічні питання, але найбільший акцент було зроблено на питаннях збереження води. Зокрема, як зміна споживацької поведінки може допомогти вирішити проблему дефіциту води.

Впродовж трьох днів роботи форуму учасники послухали лекції експертів у сфері екології, дізнались про світовий досвід боротьби з проблемами навколишнього середовища та технологіями збереження екосистем, а також попрацювали над перетворенням власних ідей та ініціатив у реальні проекти, скеровані на вирішення екологічних питань.

Серед запрошених експертів, які поділились зі стипендіатами власними ідеями та досвідом, а також попрацювали разом з ними над проектами були:

  • Світлана Коломієць, заступник Міністра екології та природних ресурсів України
  • Ірина Овчаренко, т.в.о. Голови Державного агентства водних ресурсів
  • Андрій Зінченко, засновник Energy Torrent та Greencubator
  • Олена Маслюківська, доцент кафедри екології НаУКМА, кандидат економічних наук
  • Ярина Бойчук, академічний директор Львівської бізнес школи УКУ
  • Любомир Чабурський, юрист та менеджер комп’ютерних проектів (Канада)
  • Дмитро Федоренко, лідер громадського об'єднання "Це наш Київ"

Окрім освітніх та практичних заходів, програма Форуму традиційно включала командотворчі тренінги, цікаві і динамічні завдання та активності, а також спілкування з однодумцями та друзями зі спільноти найактивніших молодих людей України.

Переможцем цьогорічного Форуму став проект EcoKids спрямований на формування та підвищення екологічної свідомості дітей шкільного віку. Команда, яка розробила проект, планує виготовляти спеціальну дитячу гру, яка допоможе познайомити школярів з різноманітними екологічними питаннями і ощадливо використовувати ресурси. (більш детально про проекти, що були представлені на Форумі – читайте незабаром на сайті Завтра.UA, а також на нашій сторінці у Facebook). 

_ROS0277.jpg

_ROS6898.jpg

_ROS9455.jpg

Share |

Відео

RSS Все відео
16.01.2018

Разработка украинского студента покорила Европу и Америку

16.01.2018

У студентов появился шанс реализовать свою мечту

16.01.2018

Начат набор стипендиатов по программе Завтра.UA

14.08.2017

Севгіль Мусаєвою, головна редакторка «Української правди» на YOU Camp

Сторінки 2 3 4 5 6 ... із 6
 
Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»