Укр Eng

Новини

19.06.2007

Елтон Джон: "Це був, поза сумнівом, один з найбільш пам'ятних концертів у найбільш приголомшливому місті з тих, де мені коли-небудь доводилося виступати"

Сьогодні сер Елтон Джон звернувся до українців зі словами подяки за прийом, що йому зробили, і солідарність у боротьбі зі Снідом: «Я хочу подякувати киян за ту вражаючу гостинність, яку вони проявили під час мого перебування в Україні. Це був, поза сумнівом, один з найбільш пам'ятних концертів у найбільш приголомшливому місті з тих, де мені коли-небудь доводилося виступати. Я був щасливий бачити таку кількість політиків, впливових та відомих людей, що користуються повагою у суспільстві, і величезну кількість глядачів, які зібралися не тільки заради мого виступу, а й для того, щоб публічно об'явити рішучу війну ВІЛ/Сніду в Україні. Байдужість, стереотипи, забобони, упередження - ось головні наші противники у цій битві. 200 тисяч чоловік прийшли для того, щоб продемонструвати свою єдність у боротьбі з епідемією, щоб підтримати зусилля СНІД-фонду Елтона Джона і Фонду Олени Франчу "АНТИСНІД". Я зобов'язуюсь продовжити нашу роботу в Україні. Разом ми можемо змінити ситуацію. Дякую, Києве!», йдеться у зверненні Елтона Джона.

Як розповіли музиканти співробітникам Фонду «АНТИСНІД», найбільшим потрясінням для них став момент, коли, після виходу на сцени британці зрозуміли, що не бачать - де закінчується людське море: «Це був неймовірний, надихаючий момент. Нам відразу захотілося зіграти для людей, що зібрались, з максимальною самовіддачею». Концерт Елтона Джона у прямому ефірі Нового каналу дивилися біля 5 мільйонів телеглядачів усіх вікових груп (20% глядацької аудиторії).

Фотозвіт про концерт Елтона Джона на Майдані Незалежності  

 Фото вернисажу виставки «Око підсвідомості: підборка сучасних фотографій з колекції сера Елтона Джона»

Share |

Повернутися до списку статей

Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»