Укр Eng

Новини

24.12.2008

265 дітей з багатодітних українських родин зустрінуть Новий рік у нових будинках

Фонд Віктора Пінчука завершив виконання програми допомоги багатодітним родинам в рамках проекту «Зігрій любов'ю дитину», який було ініційовано Президентом України Віктором Ющенко.

На допомогу сім'ям з Дніпропетровської та Львівської областей, в яких виховується 10 та більше дітей, Фонд виділив та освоїв 7 154 760 гривень: 8 родин отримали нове житло, в будинках ще 17 було проведено капітальний ремонт та добудову приміщень.

Програма Фонду з надання допомоги передбачала індивідуальний підхід з урахуванням потреб кожної родини. Окрім покращення житлових умов, деякі родини також отримали необхідні меблі та побутову техніку, в їх домівки були проведені комунікації. При виборі нового житла зважали на розташування таких життєво необхідних об'єктів, як школи, дитячі садки, лікарні, зупинки громадського транспорту, торгівельні центри тощо.

Віктор Пінчук: "Ми можемо без перебільшення говорити про успіх програми. Мова йде не тільки про покращення життєвих умов багатодітних сімей, нам вдалося більше - дати дітям, які зростають у цих родинах, відчуття власної оселі, міцного та затишного рідного дому. І цей дім - упевнений - стане для них гарним стартовим майданчиком у майбутнє".

Share |

Повернутися до списку статей

Створення та підтримка сайту: Креативна агенція «Арт Депо»